DAPATKAN KULIT WAJAH YANG SIHAT, BERSIH DARI CELA & TAMPAK 5 TAHUN LEBIH MUDA DENGAN PRODUK SEMULAJADI & BEBAS KIMIA BERBAHAYA

Khas untuk wanita-wanita berkerjaya yang sudah berumahtangga, sering sibuk dengan kerjaya dan rutin harian sebagai seorang ibu, isteri & juga pengurus hal ehwal rumah. πŸ˜‰

Sebelum kami nak cerita lanjut, izinkan kami nak tanya sis satu soalan.

 

Adakah sis mempunyai masalah seperti dalam list kat bawah ni?

 

βœ… Bekerja sepenuh masa dan keluar rumah seawal 7 pagi dan pulang jam 7 malam
βœ… Terlalu busy uruskan anak-anak & hal ehwal keluarga & rumahtangga bila pulang kerumah
βœ… Tiada masa untuk ke spa atau salon untuk rawat diri dan juga kulit wajah
βœ… Tak suka guna produk skincare banyak-banyak sebab renyah dan tak nak buang masa terlalu lama bersiap depan cermin setiap kali nak keluar rumah
βœ… Masih tak jumpa lagi produk skincare yang betul-betul berkesan, natural, selamat pada kulit dan harga mampu milik.

 

Jika jawapan sis adalah YA kepada sekurang-kurangnya 3 situasi yang disebutkan diatas, bermakna sis perlukan 1 SOLUSI yang bakal kami kongsikan dibawah ini.

Tapi, sebelum tu, cuba sis baca senarai MASALAH KULIT dibawah ini.

Yang mana satukah diantara senarai dibawah berkaitan dengan masalah kulit wajah yang sedang sis hadapi sekarang?

πŸ˜“ Jeragat
πŸ˜“Kulit muka kusam dan nampak pudar tak bermaya
πŸ˜“ Liang pori yang besar dan terbuka
πŸ˜“ Kulit muka kering dan kerap menggelupas
πŸ˜“Garisan halus dikawasan tepi bibir, hidung dan mata dah mula kelihatan ketara
πŸ˜“ Tekstur kulit yang kasar
πŸ˜“ Bekas jerawat
πŸ˜“ Kulit muka sensitif dan mudah merengsa

Jika sis menghadapi salah satu atau lebih dari masalah kulit muka seperti diatas, jangan risau ye sis.

Kami nak bantu sis untuk dapatkan penyelesaian yang terbaik dan insyaALLAH dijamin berkesan.

Mungkin sis dah cuba banyak produk skincare khususnya SERUM WAJAH sebelum ni kan??

 

Dan mungkin juga sis dah bertukar banyak kali serum muka sebelum ni.

Tapi, kami yakin, sis mesti belum pernah cuba satu serum ni.

Serum ni serum yang agak special tau sis dan ianya lain dari yang lain.

Saya berani jamin sis akan dapat hasil dan kesan yang berbeza bila sis start gunakan serum muka ni secara serius dan konsisten.

Sis tak percaya? πŸ˜‰

 

Takpe. Sebelum sis nak tanya macam-macam soalan tentang serum muka special ni, izinkan kami terangkan dulu tentang serum muka ni ye.

Sis tak percaya? πŸ˜‰ ?

 

Takpe. Sebelum sis nak tanya macam-macam soalan tentang serum muka special ni, izinkan kami terangkan dulu tentang serum muka ni ye.

VAMPIRE SERUM adalah serum merah darah yang pertama di Malaysia.

Dan untuk pengetahuan sis, warna merah darah ni bukanlah dari bahan pewarna SINTETIK ye sis.

Tapi, warna merah serum ni adalah disebabkan pewarna semulajadi dari bahan yang digunakan dalam serum ni sendiri iaitu EKSTRAK BERRY.

Ekstrak Berry ini adalah bahan yang 100% natural, selamat pada kulit dan mengandungi Vitamin C serta tinggi antioksida.

Baiklah, mari kami terangkan lebih details tentang MANFAAT & KEBAIKAN UTAMA Vampire Serum ni ye:

πŸ’“ Melembapkan (hydrate) kulit muka yang kering
πŸ’“ Menjadikan kulit muka anjal dan tegang
πŸ’“ Memudarkan jeragat dan parut
πŸ’“ Mengecilkan liang pori yang luas
πŸ’“ Mencerahkan kulit wajah yang kusam
πŸ’“ Menghaluskan tekstur kulit wajah yang kasar

Di bawah ini pula, kami senaraikan KELEBIHAN Vampire Serum ini berbanding dengan serum-serum muka lain yang ada dipasaran :

βœ…Diformulasikan menggunakan bahan-bahan premium yang semulajadi, selamat pada kulit & bebas bahan kimia bertoksik.
βœ… Antara active ingredients yang utama adalah satu bahan yang dipanggil HYALURONIC ACID dan HA ini adalah sangat bagus untuk memberi hidrasi pada wajah dalam masa yang singkat.
βœ… Mengandungi NIACINAMIDE a.k.a Vitamin B3 yang dapat menyelesaikan masalah liang pori besar dan juga mencerahkan wajah yang kusam.
βœ… 1 botol boleh bertahan selama 1 bulan lebih penggunaan.
βœ… Pakai 3 titis sahaja sebanyak 2x sehari. Sangat jimat dan mudah.
βœ… Untuk pembelian 1 botol Vampire Serum sis akan diberikan PERCUMA 1 unit Vampire Soap.

Haa. Menarik tak sis? Mesti sis dah tak sabar nak tahu lebih details tentang serum ni kan? 😍?

Baik, dibawah ni pula, kami kongsikan dengan sis, diantara bahan-bahan utama a.k.a “STAR INGREDIENTS” yang ada dalam serum merah darah ini.

Ada 10 star ingredients yang power-power tau ada dalam serum best ni :

So, sis dah baca kan list of ingredients serum kat atas ni?

Best kan bahan-bahan yang digunakan untuk hasilkan serum muka yang best dan power ni.

Bagus sangat kalau sis ambil tahu tentang ingredients ni semua supaya sis lebih faham dan tahu manfaat dan kebaikan untuk setiap bahan-bahan tersebut tau.

Ok setakat sis mesti dah lebih faham dan raasa teruja nak cuba serum muka yang best ni kan? πŸ˜‰

Ok sis, sebelum sis nak tekan button kat bawah ni untuk buat pembelian Vampire Serum ni, kami nak minta sis luangkan masa 10 SAAT je lagi untuk baca semua testimoni-testimoni pengguna Vampire Serum dibawah ni.

Semua pengguna Vampire Serum ni sangat berpuas hati dengan hasil yang mereka perolehi selepas menggunakan Vampire Serum.

So, sis tak perlu buang masa dah cuba serum muka lain yang luar sana dah lepas ni.

Sis boleh terus guna dan amalkan je Vampire Serum setiap hari untuk dapatkan kulit yang sihat, flawless dan bercahaya setiap hari. Ok sis! 😘

SILA GUNAKAN KUPON KAT BAWAH NI MASA CHECKOUT UNTUK DAPATKAN 20% DISKAUN!!!
KUPON = vs20

ATAU SIS KLIK JE LINK KAT BAWAH NI UNTUK SHARE POST DAN

DAPATKAN DISKAUN 50% !!!